Restaurant Siesta Prime Grill

Vores restaurant i Køge, er det ultimative sted, hvor du kan udforske en skatkiste af autentiske smagsoplevelser.

Vi byder dig indenfor

I en hyggelig atmosfære
fyldt med god mad

Perfekt sted at slappe af, og nyde lækre måltider

Vores restaurant er det perfekte sted at slappe af, nyde lækre måltider og skabe uforglemmelige minder med venner og familie. Uanset om du er på udkig efter en romantisk aften, en afslappet frokost eller en festlig begivenhed, er vores mål altid det samme: At tilbyde dig en uforglemmelig oplevelse, hvor hygge og smag går hånd i hånd.

Uanset om du besøger os til en afslappet frokost, en overdådig brunch, eller en grillaften, er Siesta stedet, hvor autentisk mad og god smag mødes i perfekt harmoni. Vores restaurant byder på en hyggelig atmosfære og en hjertelig velkomst fra vores personale, der ønsker at gøre din madoplevelse mindeværdig.

Nyd vores mad i komforten af dit eget hjem

Bestil vores mad online

Hos os har du muligheden for at bestille og hente vores velsmagende retter, så du kan forkæle dine smagsløg uden at forlade dit hjem.

Vores take-away service er designet til at gøre det nemt og bekvemt for dig. Du kan vælge fra vores omfattende menu, der inkluderer alt fra grillretter til brunchfavoritter og autentiske frokostmåltider. Når du har besluttet dig for dine foretrukne retter, kan du ringe eller bestille online, og vi vil sørge for, at din mad er klar til afhentning på det aftalte tidspunkt.

Besøg vores Restauranter

Restaurant Siesta Prime Grill
i Køge

Besøg vores restaurant beliggende i Køge.

Café & Restaurant Siesta
i Glostrup

Besøg vores café og restaurant beliggende i Glostrup.

Gå ikke glip af

Kulinarisk grill oplevelse

Grillentusiaster vil opdage en sand kulinarisk oplevelse på vores menu, der bugner af saftige, smagfulde retter, der er omhyggeligt tilberedt med præcision. 

Book bord allerede i dag, så ser vi frem til at byde dig og dit selskab velkommen og servere jer en fantastisk oplevelse. Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder

Lasse
Lasse
Læs mere
Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde idag tirsdag d 19 sep 2023 på Siesta i Køge. Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for. Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra en restaurant, kommer helt sikkert tilbage.
Marie
Marie
Læs mere
Køge Siesta: God mad, men servicen bedst. Opmærksom og smilende servitrice som havde styr op det hele ,på trods af at hun arbejdede alene på en meget travl dag. Tusind tak for en god service!
Marc
Marc
Læs mere
Hvis man ikke har besøgt Siesta i Glostrup, så er det bestemt besøget værd! Vi har spist der gentagne gange (og kører fra Nordsjælland). Deres kvalitet af maden er topklasse, servicen også i top, og fornuftige priser! Kan varmt anbefale stedet.
Lena
Lena
Læs mere
Siesta Glostrup: Jeg bestilte en mexicansk burger med pomfritter til. Bollen var sprød, bøffen saftig og et kæmpe plus der var nok chilimayo til pomfritterne. Personalet var venlige og imødekommende. Der kommer jeg helt sikker igen😋
Marianne
Marianne
Læs mere
Holdt min 70 års fødselsdag på siesta i glostrup dejlig brunch der manglede ikke noget fin service af personalet venlige og smilende 🤗 det ikke sidste gang jeg kommer der 🙂 kan varmt anbefales!
Kira
Kira
Læs mere
Helt fantastisk service! Havde booket til et selvskab på 24 personer til fødselsdag i Glostrup og der var flot dækket op og fantastisk service fra start til slut. Brunch buffeten var ubeklagelig og det var lækkert med hjemmebagt brød og hjemmelavede pandekager. Tak for det hele!
Tidligere
Næste