Café & Restaurant Siesta i Glostrup

Hos café & restaurant Siesta i Glostrup, tilbyder vi et sublim service året rundt og et stort udvalg af mad.

Vi byder dig indenfor

behagelig atmosfære,
hvor god mad er i centrum

Det ideelle sted at slappe af og nyde velsmagende måltider

Vores restaurant skaber det ideelle miljø for afslapning og lækre måltider, hvor du kan skabe uforglemmelige minder med dine nærmeste. Uanset om du søger en romantisk aften, en uformel frokost eller en festlig begivenhed, er vores mål altid det samme: At give dig en mindeværdig oplevelse, hvor hygge og smagsoplevelse går hånd i hånd.

Besøg os til en afslappende frokost, en overdådig brunch eller en festlig grill-aften – Siesta er det sted, hvor autentisk mad og god smag smelter sammen i perfekt harmoni. 

Du kan nyde vores mad hjemmefra

Bestil vores mad online

Vi tilbyder dig muligheden for at bestille vores lækre retter til afhentning, så du kan nyde smagsoplevelsen i komforten af dit eget hjem.

Du kan vælge fra vores omfattende menu, der spænder fra hovedretter til brunchfavoritter og autentiske frokostmåltider.

Når du bestiller vores lækre retter til afhentning, kan du også være sikker på, at de er nytilberedte og klar til at blive nydt, når du ønsker det. Vi prioriterer kvaliteten af vores mad, så du får den samme fremragende smagsoplevelse, som hvis du spiste i vores restaurant. Så hvorfor vente? Bestil din yndlingsmad i dag og lad os bringe den til dig, så du kan nyde en uforglemmelig kulinarisk oplevelse derhjemme.

Besøg vores Restauranter

Restaurant Siesta Prime Grill
i Køge

Besøg vores restaurant beliggende i Køge.

Café & Restaurant Siesta
i Glostrup

Besøg vores café og restaurant beliggende i Glostrup.

Hos os kan du opleve

Kulinarisk mad oplevelse

Du vil finde et bredt udvalg på vores menu, der strækker sig fra hovedretter til lækre brunchfavoritter og autentiske frokostmåltider.

Book bord allerede i dag, så ser vi frem til at byde dig og dit selskab velkommen og servere jer en fantastisk oplevelse. Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at kontakte os.

Hvad siger vores kunder

Lasse
Lasse
Læs mere
Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde idag tirsdag d 19 sep 2023 på Siesta i Køge. Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for. Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra en restaurant, kommer helt sikkert tilbage.
Marie
Marie
Læs mere
Køge Siesta: God mad, men servicen bedst. Opmærksom og smilende servitrice som havde styr op det hele ,på trods af at hun arbejdede alene på en meget travl dag. Tusind tak for en god service!
Marc
Marc
Læs mere
Hvis man ikke har besøgt Siesta i Glostrup, så er det bestemt besøget værd! Vi har spist der gentagne gange (og kører fra Nordsjælland). Deres kvalitet af maden er topklasse, servicen også i top, og fornuftige priser! Kan varmt anbefale stedet.
Lena
Lena
Læs mere
Siesta Glostrup: Jeg bestilte en mexicansk burger med pomfritter til. Bollen var sprød, bøffen saftig og et kæmpe plus der var nok chilimayo til pomfritterne. Personalet var venlige og imødekommende. Der kommer jeg helt sikker igen😋
Marianne
Marianne
Læs mere
Holdt min 70 års fødselsdag på siesta i glostrup dejlig brunch der manglede ikke noget fin service af personalet venlige og smilende 🤗 det ikke sidste gang jeg kommer der 🙂 kan varmt anbefales!
Kira
Kira
Læs mere
Helt fantastisk service! Havde booket til et selvskab på 24 personer til fødselsdag i Glostrup og der var flot dækket op og fantastisk service fra start til slut. Brunch buffeten var ubeklagelig og det var lækkert med hjemmebagt brød og hjemmelavede pandekager. Tak for det hele!
Tidligere
Næste