logo2  ​Café & Restaurant Siesta Køge

Åbningstider: Søndag til Torsdag 10:00 - 22:00 Fredag & Lørdage 10:00 - 23:00 

Besøg Restaurant Siesta i Køge 

og oplev en autentisk brasiliansk inspireret grillrestaurant, og del en unik oplevelse med dine venner og familie i flotte, venlige og luksuriøse omgivelser.​

Restaurant Siestas koncept i Køge, er et nyt restaurantkoncept, der oprindeligt opstod i staten Minas Gerais i Brasilien.

Vi kombinerer nemlig den brasilianske grilltradition (churrasco), og ideen med at grille kød imens der roterer (rodizio). 

Minas Gerais var og er stadig i dag ideel for kvægavl – og oprindeligt gravede brasilianske cowboys, kaldet gauchos, store huller i jorden og tændte bål for at kunne grille deres kød på spyd, der roterede over gløderne. Gauchoerne var kendte for deres gavmildhed og gæstfrihed.

Denne originale metode, hvor kødet roteres over ulmende gløder, giver det sundeste og mest velsmagende kød, og er den måde, hvorpå man også i dag griller kød i Brasilien.​

Hos Restaurant Siesta i Køge vil du opleve det nye restaurantkoncept der er inspireret af den traditionelle, langsomme tilberedning af udsøgt kød over glødende trækul.

​Kødet serveres ved bordene af vores venlige og smilende tjenere eller kokke, som bringer kødet på spyd til dit bord.

Du vil oplever at blive betjent lige så generøst og gæstfrit, som de oprindelige brasilianske gauchos var kendte for at gøre det.

Vi er stolte af at bringe det brasilianske begreb ”churrasco” og den brasilianske gæstfrihed og og venlighed til Danmark. Vi er glade for at kunne tilbyde dig, dine venner og familiemedlemmer en enestående oplevelse på Restaurant Siesta Køge.​​

Besøg os på facebook​

Frokostbuffet

Se mere her

Aftenbuffet

Se mere her

Aftentilbud

Se mere her

Mad ud af huset

Se mere her

Arrangementer & events

Se mere her

Selskabsmenu

Se mere her

Café & Restaurant Siesta Køge

Telefon: 56 63 00 63

Følg os på facebook

Mail: koge@restaurantsiesta.dk