Frokost restaurant med brasilianske aner

Søger du en lækker frokost restaurant, der byder på lidt af hvert med blandt andet brasilianske retter på menuen, er vi det perfekte sted for dig at nyde din frokost. Vores kokke tilbereder alt fra bunden og sætter en ære i at bruge friske, lokale råvarer. Vi har alt fra lette salater til supper, tapas, pizza og store saftige steaks direkte fra vores rodizio grill i Køge.

Vi er en kvalitetsbevidst frokost restaurant, der værner om den gode stemning, hvorfor her er en uhøjtidelig og afslappende atmosfære, hvor der er rart at være. Alle vores tjenere er imødekommende og nærværende, så du får god betjening med dine behov i fokus.

Alsidig frokost restaurant med et bredt udvalg af lækre retter

Kan du godt lide at have noget at vælge imellem, hvor der ikke bare er én fast menu, som alle kan få, er vi en yderst alsidig frokost restaurant med et menukort med et alsidigt udvalg, hvor der er noget for enhver smag og behag. 

Alle retter er lavet med stor kærlighed til kokkefaget, og vi sætter en ære i at levere gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.​ Om du er til store bøffer eller salater og supper, er der ikke forskel på den kvalitet og integritet, vi kokkererer med. Alt er veltilberedt og byder på masser af smag. Prøv for eksempel vores delikate bøffer fra Brasilien, der er møre og saftige.

Bestil bord til frokost

Skal der være en god frokost på menuen en dag, hvor du trænger til at nyde en god bid mad, er du mere end velkommen til at bestille bord i vores frokost restaurant. Vi glæder os til at byde dig og dem, du holder af velkomne.

Bestil bord i god tid på telefon 43 45 34 84 (Glostrup) eller 28 18 27 26 (Køge) eller skriv til email glostrup@restaurantsiesta.dk og koge@restaurantsiesta.dk så du er sikker på en plads.​

Café & Restaurant Siesta Køge

Telefon: 56 63 00 63

Følg os på facebook

Mail: koge@restaurantsiesta.dk

Restaurant Siesta Glostrup
Glostrup Storcenter 217 2a
2630 Taastrup

Restaurant Siesta Køge
4600 Køge