BRASILIANSK RESTAURANT MED ÆGTE CHURRASCO GRILL

Holder du af brasiliansk mad, er vi hos Restaurant Siesta en brasiliansk restaurant med en ægte churrasco grill, der giver den velkendte grillsmag. Vi byder på et bredt udvalg af kød, som er typisk for en brasiliansk restaurant i Køge.

Alle vores retter er primært bygget omkring et velhængt stykke kød, der er flammegrillet på rodizio manér. Vi starter ud med lettere retter som suppe, nogle tapas og salater, som alle laves på de mest friske råvarer fra lokale producenter.

Autentisk brasiliansk restaurant

Er det brasilianske køkken lige dig, er du velkommen i vores restaurant, der har en autentisk stemning og smagen, som kun en rigtig brasiliansk restaurant kan tilbyde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af maden og servicen, hvorfor du får en uovertruffen oplevelse, når du besøger os med dine venner og familie.​​

Har du en aften i vente, hvor du har lyst til at invitere konen, manden, kæresten eller familie og venner på et lækkert stykke kød i en brasiliansk restaurant, der har styr på de elementære dele i det køkken, har vi helt sikkert plads til jer. Vores tjenere tager godt imod jer, og i kan nyde den hyggelige atmosfære og den lækre mad.

Kontakt os i dag for bordbestilling

Vil du bestille bord til en middag for to eller flere personer, er du velkommen til at kontakte os. Vi anbefaler, at du gør det i god tid for at være sikker på at få plads. Vi ser frem til at se dig i vores brasilianske restaurant, der byder på dejlige, velsmagende retter, hvor der er noget for enhver smag.

Kontakt os på telefon 28 18 27 26 eller skriv til koge@restaurantsiesta.dk. Vi glæder os til at byde jer velkommen.​​

Café & Restaurant Siesta Køge

Telefon: 56 63 00 63

Følg os på facebook

Mail: koge@restaurantsiesta.dk

Restaurant Siesta Glostrup
Glostrup Storcenter 217 2a
2630 Taastrup

Restaurant Siesta Køge
4600 Køge